
Ο ΣΕΒΤ συμμετέχει στο έργο TRI-MAX που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης “Ερευνώ – Καινοτομώ – Δημιουργώ”, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη θερμικής μηχανής βασισμένης στον τριγωνικό κύκλο (Trilateral Flash Cycle, TFC) για μεγιστοποίηση της απόδοσης μετατροπής θερμότητας σε ηλεκτρισμό από χαμηλής θερμοκρασίας απορριπτόμενη θερμότητα.
Στο πλαίσιο του έργου, ο ΣΕΒΤ συνδιοργανώνει με το ΕΚΕΤΑ, το ΓΠΑ, την PSYCTOTHERM και την ΗΛΕΚΤΩΡ και σας καλεί στην εκδήλωση λήξης του έργου την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, 9:30-12:45, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αίθουσα Βιβλιοθήκης).
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο και τα κύρια αποτελέσματα του, ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Γεωργικής Μηχανολογίας και επίδειξη λειτουργίας της θερμικής μηχανής.