
To 19th Food Colloids Conference: Using colloid science to find new sustainable solutions in food διοργανώνεται ήδη από τη δεκαετία του ‘80 στα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης στον κλάδο των τροφίμων. Το 2024 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 14 – 18 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Το 19th Food Colloids Conference αποτελεί ένα forum ανταλλαγής των τελευταίων εξελίξεων της έρευνας μεταξύ διεθνών επιστημόνων από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία. Τα κολλοειδή συστήματα τροφίμων στα οποία επικεντρώνεται επιστημονικά το συνέδριο άπτονται άμεσα των ενδιαφερόντων της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών όπως της βιομηχανίας γαλακτοκομικών, αλλαντικών, ζαχαρωδών, σοκολάτας, ροφημάτων, σαλτσών, προϊόντων ζύμης, μπύρας και αναψυκτικών, λιπαρών υλών καθώς και πολλών άλλων.
Το συνέδριο δίνει έμφαση στις τελευταίες τάσεις στα κολλοειδή συστήματα τροφίμων. Το φετινό συνέδριο δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα με καθαρές, φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις βασισμένες σε φυτικές προσεγγίσεις.
Επιπλέον, το 19th Food Colloids Conference επεκτείνει τη θεματολογία του σε εφαρμογές που συμπεριλαμβανουν τα διατροφοφαρμακευτικά και φαρμακευτικά σκευάσματα, τα καλλυντικά και τη συσκευασία παρέχοντας περαιτέρω έδαφος για διεπιστημονική αλληλεπίδραση.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο του συνεδρίου.
Σημαντικές Ημερομηνίες
Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων για Προφορικές Παρουσιάσεις: 31 Οκτωβρίου 2023
Προθεσμία Υποβολής Περιλήψεων για Αναρτημένες Παρουσιάσεις: 1 Δεκεμβρίου 2023
Προθεσμία Πρώιμης Εγγραφής Συμμετοχής (Early Bird Registration): 14 Ιανουαρίου 2024